Media Stage

Media Stage

Media Stage is een stagebedrijf dat zich richt op jongeren die geïnteresseerd zijn in media en communicatie. Het bedrijf biedt verschillende stageplekken aan bij diverse mediabedrijven, zowel in binnen- als buitenland. Dit maakt Media Stage een unieke organisatie binnen de stagebranche.

Het idee voor Media Stage ontstond toen de oprichter zelf op zoek was naar een stageplek in de media. Hij merkte dat het lastig was om een geschikte stage te vinden en dat er weinig hulp werd geboden bij het zoeken en solliciteren. Dit bracht hem op het idee om een bedrijf op te richten dat zich speciaal richt op stages in de media.

Het doel van Media Stage is om jongeren te helpen bij het vinden van een passende en leerzame stage in de media. Het bedrijf heeft een groot netwerk van mediabedrijven opgebouwd en kan daardoor stageplekken aanbieden bij verschillende soorten bedrijven, zoals televisieproducenten, reclamebureaus en kranten. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kunnen jongeren ervaring opdoen bij hun favoriete mediaorganisatie.

Een ander belangrijk aspect van Media Stage is de begeleiding van de stagiairs. Het bedrijf biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens de stageperiode. Zo worden er regelmatig evaluatiemomenten ingepland en is er altijd iemand beschikbaar voor vragen en problemen. Dit zorgt ervoor dat de stagiairs zich goed kunnen ontwikkelen tijdens hun stage en optimaal kunnen profiteren van de geboden kansen.

Naast stageplekken in Nederland, biedt Media Stage ook de mogelijkheid om in het buitenland stage te lopen. Dit is een unieke kans voor jongeren om ervaring op te doen in een andere cultuur en te werken bij internationaal bekende mediabedrijven. Het bedrijf regelt alles omtrent de stage, van accommodatie tot werkvergunningen, zodat de stagiairs zich volledig kunnen focussen op hun stage.

Een stage bij Media Stage is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk. Het bedrijf organiseert regelmatig activiteiten en evenementen voor de stagiairs, zoals borrels en workshops. Dit zorgt voor een goede sfeer onder de stagiairs en maakt het mogelijk om te netwerken met andere jongeren in de media. Bovendien kan Media Stage ook helpen bij het vinden van een baan na de stageperiode, dankzij het uitgebreide netwerk van mediabedrijven.

Kortom, Media Stage is een geweldige organisatie voor jongeren die geïnteresseerd zijn in media en communicatie. Het biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende mediabedrijven in binnen- en buitenland, met persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Daarnaast zorgt Media Stage voor een goede sfeer en biedt het kansen op een baan na de stageperiode. Een stage bij Media Stage is dan ook een waardevolle toevoeging op het CV en een unieke ervaring voor iedere jongere met een passie voor media.

Media Stage

Loop jouw media stage bij Creativebros

Klik hier voor media stages

Link toevoegen